Här är årets medverkande

Square

Nu kan vi avslöja vilka som kommer att medverka under Teaterns Dag och ge en försmak på vad du kan uppleva lördag 10 mars. Programmet är härligt spretigt och bjuder på många olika uttryck av scenkonst. Escape room, skola med plats för dansande föreläsningar, teatersportsturnering, workshop i mim, kammarkonsert, skådespelarvisning, musikal, kabaret, cringe-LABB, sjungande luftartisteri är några exempel. Naturligtvis bjuder programmet även på en rad föreställningar och öppna repetitioner. Buckle up för det kommer bli åka av!

Programmet släpps 16 februari och kommer finnas tillgängligt på våra försäljningsställen. Du kommer även kunna ladda ner det här på vår webbsajt.

Medverkande TEATERNS DAG lördag 10 mars 2018:
Banditsagor, Barnens scen, Bastionen, Bombina Bombast, Danscentrum, Dansstationen, Drömmarnas hus, Expressteatern, Fördärvet, Inkonst, MAF Malmö AmatörteaterForum, Malmö Opera, Moomsteatern, Malmö Stadsteater, Musik i Syd, Oppalanta, Palladium, Potato Potato, Skånes Dansteater, Södra Community, Teatercentrum, Teaterhögskolan, Teatermuseet, Teater Athena, Teater Theatron, Unga teatern, VTST

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *