INKONST

Square

Bergsgatan 29
www.inkonst.se
040 30 65 97


Tlön – “Human Life Center – learning by love making”
15.00-04:00 (Efter 23.00 20 år)
Knappen gäller innan 23, därefter 120 kr i inträde.
Från kl. 23.00: 20 år
Platser: Flytande, kom och gå som du vill

Malmös mest magiska klubbkollektiv Tlön, öppnar skola med plats för dansade föreläsningar, doftande resonemang och helt nya kunskaper.

Servering
Anpassat för rullstol (hiss)

Supermarket interior with shelves full of various products.

TEATERNS NATT
20.00 – 04.00
För att avsluta scenkonstens högtidsdag i Malmö firar vi med dansigt mingel kantat av performance, framträdanden och musik. Publik blandas med skådisar, producenter och en och annan kritiker i ett enda stort, öppet myller. Bland andra Potato Potato och Fridhems teaterelever kommer dyka upp på scen, och fler akter tillkommer. Från 23.00 tar Tlön över spelarna och tillsammans med TV FEH inne på stora scenen förvandlas hela huset till en pulserande nattklubb. Ta en öl, mingla, dansa och bli underhållen – detta är Teaterns Natt, och du är inbjuden.

15-23 Tlön: Human Life Center | Blackboxen
20-23 Teaterns Natt | Lilla Scenen
23-04 Tlön: Human Life Center | Lilla Scenen + TV FEH | Stora Scenen


Inkonst är en fristående kulturscen i Malmö för scenkonst, musik, samtal och andra konstformer som presenteras i form av föreställningar, konserter, klubbar, samtal, workshops och residens. Vi visar nyskapande och samtida kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Vi brinner för konst som spränger gränser, utmanar och tar risker men som också är lekfull, underhåller och sprider glädje.
Inkonst har funnits sedan 1998 och huserar sedan 2006 i den gamla chokladfabriken Mazetti på Bergsgatan i Malmö. Inkonst är en välkomnande plats för det skeva och annorlunda, en plats där det finns möjlighet att gå utanför dig själv och uppleva något du inte trodde var möjligt.