SKÅNES DANSTEATER

Östra Varvsgatan 13 A
www.skanesdansteater.se
040-20 84 71


12.00-14.00
Workshop 1

15.00-17.00
Workshop 2
Skånes Dansteater har under många år arbetat med tillgänglighet. Under Teaterns Dag kan du komma och vara med på två dansworkshopar som är för alla, med eller utan funktionsnedsättning. Workshoparna hålls av Peder Nilsson, Madeleine Månsson, Melody Putu, Frida Lovén och Mulle Negash.

Foajén på Skånes Dansteater är öppen med servering och filmvisning på temat dans och funktionsnedsättning mellan kl 11–16.

Ålder: Workshoparna rekommenderas från 12 år
http://www.skanesdansteater.se/sv/workshop/teaterns-dag-med-dansworkshopar

Platser: 40

Skånes Dansteater är en institution i rörelse. Oavsett om du tillhör våra regelbundna gäster eller de som ännu inte upptäckt oss, finns här en plats för dig. Vi ger dig möjlighet att utmanas, beröras, lära, pröva och ompröva.

Spelplatserna varierar. Ofta är det vår egen scen i Dockan i Malmö, men det kan även vara på andra platser som Malmö Opera. Vi spelar regelbundet på andra platser i Skåne och turnerar såväl nationellt som internationellt.

Vi är Sveriges största fristående dansinstitution. Våra huvudmän är Region Skåne och Malmö stad. Det betyder att det är invånarna i Skåne som äger verksamheten och att vi finns till för alla.