TEATER 23

Djäknegatan 7
www.teater23.se
040-30 32 23


15.00-15.45
”Pappa är ute och cyklar”
Något är på tok på stadens gator. En sabotör är ute och förstör alla skateboards, rullskridskor och airboards. Men cyklarna står fortfarande orörda…

Något är också på tok i den lilla cykelverkstaden. Cykelreparatören Eddie och hans son Freddie som tidigare har varit de bästa av vänner, har börjat hålla hemligheter för varandra. Hemligheter om sonen Freddies skateboarddrömmar och hemligheter om vad pappa Eddie egentligen gör när han försvinner ut genom ytterdörren med fickorna fulla av verktyg…

Med humor och sång tar sig Teater 23 an en nyskriven berättelse om en förälder som har trillat ner från sin piedestal inför ögonen på sitt barn. Om vikten av att välja sin egen väg i livet och att inte kväva sina drömmar på grund av rädsla.

Manuset är skrivet av Harald Leander. Han har senast varit aktuell på
Teater 23 med den svenska översättningen till musikalföreställning Monster. Harald har även regisserat succéföreställningen Legenden om Sally Jones som vann 2012 års Thaliapris.

För regin står Gunilla Andersson som senast regisserade Kaninkraschen på Teater 23. Hon är även verksam som skådespelare på teatern och är aktuell i Förslag till framtiden.

En biljett erhålls i utbyte mot uppvisandet av en Teaterns Dag-knapp. Vi kommer att öppna en timme innan föreställningen börjar för biljettuthämtning och servering.

För 6-10 år
Platser: 60

Teater 23 gör teater för barn och ungdomar. Vi spelar föreställningar både på vår egen scen i Malmö och på turné i Skåne och resten av Sverige.

Teater 23 är en fri teater som drivs av sina medlemmar. Att vi är en fri teater innebär att vi själva tar konstnärliga beslut och väljer vilka historier vi ska berätta. Vi som jobbar på Teater 23 bestämmer tillsammans vilka föreställningar som ska spelas och tar hand om teaterhuset och varandra.

Vi tycker också att alla har rätt att uppleva lika bra teater, oavsett var man bor, och
därför åker vi ut på turné med våra föreställningar. På så vis vill vi ge spännande, intressanta och magiska upplevelser både till dig som ser teater för första gången och till dig som redan älskar den.