TEATER 23

Square

Djäknegatan 7
www.teater23.se
040-30 32 23


Eremit
13.00-13.50 OBS! Dörrarna öppnas kl 12.45
11-14 år
Antal platser: 60

Platsen är ett undangömt kärr långt borta från civilisationen. Hit ut har Erling flyttat, till ett skjul som han har byggt med hjälp av Loa. Erling har sett tecknen och är övertygad om att den stora eldsvådan snart kommer att inträffa. Alla andra tror att Erling är galen.

Så börjar röken att stiga upp i himlen. Kan det vara så att eldsvådan är här? Loa packar sitt tält och tar sin tillflykt till skjulet vid kärren. Erling beger sig också iväg men gör först ett stopp på vägen.

Majda vaknar. Hon är omtöcknad, förvirrad och inser att hon inte längre ligger i sin säng, utan befinner sig i ett kärr omgiven av två främlingar…

Teater 23 ger i vår en nyskriven föreställning om rädslan för det okända och dess skrämmande effekter. Hur rationella tankar skingras när paranoia och misstänksamhet väl har fått fäste. Vad är sanning, vad är lögn och hur reagerar vi när krisen väl kommer?

Bild: Teater 23
Bild: Teater 23

INFORMATION OM LOKALEN:
Tillgänglig för rullstol
Hörselslinga finns
Servering finns


Teater 23 gör teater för barn och ungdomar. Vi spelar föreställningar både på vår egen scen i Malmö och på turné i Skåne och resten av Sverige. Vårt mål är att ge spännande, intressanta och magiska upplevelser till både dig som se teater för första gången och till dig som redan älskar den!